Luotettavat ja täsmälliset taksipalvelut Kokkolassa

Tee ennakkotilaus

Kokkolan Taksi - Taksi Kenneth Blomqvist tarjoaa ehdottoman luotettavat ja täsmälliset taksipalvelut jo yli 20 vuoden kokemuksella Kokkolassa ja sen lähiseudulla. Hoidamme kuljetukset asiakkaiden tarpeita kuunnellen, olipa kyse sitten taksimatkasta, tilausajosta, pyörätuolikuljetuksesta, Kela-kuljetuksesta tai muusta sopimastamme kuljetuksesta. Jotta voimme palvella sinua mahdollisimman hyvin toiveidesi mukaan, pyydämme sinua tekemään tilauksen jo ennakkoon, silloin kun se on mahdollista.

Syitä tilata kuljetus Kokkolan Taksi - Taksi Kenneth Blomqvistilta:

Työkokemuskuvake


1. Vuosien kokemus


Taksiyrityksellämme on yli 20 vuoden historia. Yrittäjä Kenneth Blomqvist kuljettaa asiakkaita pitkän kokemuksensa mukanaan tuomalla ammattitaidolla. Yrityksen palveluksessa työskentelevät kolme muuta kuljettajaa ovat myös alan kokeneita ammattilaisia, joilla asiakaspalveluhenkisyys on syvällä sydämessä.

Palvelukuvake


2. Täsmällinen palvelu


Olet ehkä kuullut tarinoita siitä, kuinka jonkun teatterireissu on peruuntunut, kun taksia ei ole kuulunut paikalle. Meidän kanssamme voit asioida turvallisin mielin – tulemme taatusti paikalle täsmällisesti sovittuna ajankohtana ja kuljetamme sinut turvallisesti perille.

Luotettava henkilöstö -kuvake


3. Luotettava henkilöstö

Yrityksemme henkilöstö on luotettavaa ja kunnioittaa aina sinun toiveitasi ja yksityisyyttäsi. Meille voit huoletta uskoa niin kyytisi kuin asioiden hoitosi esimerkiksi kaupassa tai apteekissa. Palvelemme sinua täysin luottamuksellisesti.

Kaikki taksipalvelut ammattitaidolla

Hoidamme kaikki yksittäisten henkilöiden ja pienten ryhmien tarvitsemat taksipalvelut, olipa kyse sitten yksittäisistä taksikuljetuksista tai tilausajoista, tai vaikka jatkuvista sopimusajoista. Palvelemme myös pyörätuolikuljetusta tai paarikuljetusta tarvitsevia ihmisiä. Avustamme tarvittaessa liikkumisessa taksiin ja taksista pois. Hoidamme useiden asiakkaidemme Kela-kuljetuksia ja kauppareissuja sekä muita asiointikäyntejä.

Palveluihimme kuuluvat:

  • taksikuljetukset

  • sopimusajot

  • tilausajot

  • pyörätuolikuljetukset

  • paarikuljetukset

  • Kela-kuljetukset

  • kauppareissut ja apteekkikäynnit

  • tavarankuljetukset (myös pakettiautolla).

Kuvia kalustostamme

Taksipalvelumme käytössä on kolme kuuden hengen taksia ja pakettiautoa. Kalustomme avulla pystymme palvelemaan yksittäisiä henkilöitä ja pieniä ryhmiä Kokkolassa ja lähiseudulla. Meillä on myös paarivarustus ja pyörätuoli erityisryhmien tarpeita varten. Pidämme asiakkaidemme turvallisuudesta huolta huollattamalla automme säännöllisesti.